Derbyshire Tündére

2011.05.11. 17:03

 Legelső posztomban egyből egy híres történetről szeretnék mesélni. Pontosabban egy tündérről.
2007-es évben sok híradó számolt be egy mumifikálódott tündér holtestéről amit Dan Beines talált a kutyájával. Épp sétált a két város Duffield és Belper között amikor a kutyája elkezdett ugatni egy pontnál és nem akart elmenni onnan. Dan benézett az üregbe ami elött a kutya állt és bevilágított, egy kicsi alakot fedezett fel, először azt hitte hogy egy csecsemő és ki akarta hívni a rendőrséget de miután látta hogy szárnyai vannak meg gondolta magát. Hozzá nyúlni nem mert ezért egy bottal piszkálta ki. Egy kicsiny mumifikálódott holtest volt, de nem csak egy, több is volt az üregben. Ezen a kis úton az erdőben az ott lakók több furcsaságot is láttak az elmúlt évek alatt. Kis táncoló fényeket amik hirtelen eltünnek a semmibe. 
Az nap este hazavitte feleségével a testet. Másnap már a rendőrség is tudott az esetről ezért kihívták az egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szakembert Mr.Bainest aki az üregnél még 20 további holtestet talált különböző mumifikálódási fázisban. Valamelyiknél a köröm is megvolt illetve a szemöldök.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az érdekesség az hogy az embereknek semmi információt nem adtak a többi tetemmel kapcsolatban illetve a megtalálás pontos helyét sem hozták soha nyilvánosságra.
Mindenki azt találgatta hogy ezek a kis lények hogy tudtak annyi éven át rejtőzködni? Talán felvették a környezetük színét? Vagy barlangokban éltek és csak estén ként jöttek elő? Senki sem tudja igazán.
A mumifikálódott testeket antropológusok is megvizsgálták és azt állították hogy igaziak és egy gyermek csontvázához hasonló felépítésű.
Ezek után mindenki csak Derbyshire-i tündérek ként ismerték őket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Baines készített egy weboldalt a tündérek megtalálásáról de Április elsején egy bejelentést tett közzé.


"Még ha hisztek is a tündérekben - mert én hiszek -, mindig lesz némi kételkedés bennetek, hogy vajon amit láttok valódi-e. Azonban a varázslat, melyet a tündérek esetleges valódisága keltett olyan dolog, amire emlékezni fogtok egész életetekben. Alas, a tündér, hamisítvány. Tudásom és hitem, s nem utolsó sorban szorgalmam tette lehetségessé, hogy ilyen egyszerre varázslatos és valóságos dolgot hozzak létre. Szerettem volna, ha a Tündérek létezésének ténye elismerést nyer a modern társadalomban."

A bejelentés után még hónapokig vezető hír volt de Mr.Baines bejelentését miszerint tréfa volt az egész kihagyták mindenhonnan. A modell nagyon precízen megmunkált részletgazdag ezért sikerült annyi embert becsapni de egyesek még ma is hisznek benne és sok olyan levelet kapott hogy ők is láttak valamit repkedni a fák között illetve hogy vigye vissza őket oda ahol találta mert elátkozott lesz.
A "tetem" Április 8.-án 280 dollárért kelt el az e-bayen(52 000Ft.-)

A legutolsó nagy tündér stori egy erdei szállónak a biztonsági felvételéről híres, ugyanis a kamera előtt többször elrepülő fényes kis tündér alak látható.
A videót nem szerkesztették nem változtatták meg, az eredeti felvétel megvan és ugyan ez látszik rajta. Mindenki döntse el hogy mit lát rajta és hogy miben hisz...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mitosz.blog.hu/api/trackback/id/tr842896120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása